:: SZÁRÍTÓK,
                         BLASTEREK ( CSAPATÓK)
 
PEGASE UNIVERSAL MAESTRO
 
Leírás

A PEGASE UNIVERSAL MAESTRO kifejezetten professzionális szakmai használatra szánt hordozható, két motoros, csapató és szárítógép. A légfúvás erőssége 150 liter/másodperc. A szabályozható teljesítménynek és az alaphőmérsékleten túl max.52°C-ig állítható hőmérsékletnek köszönhetően nagyon gyors és tökéletes szárítást tesz lehetővé.A két motor egyszerre üzemel. A 3 állású kapcsoló segítségével a gép bekapcsolásakor eldönthető, hogy csapatóként vagy meleg levegővel szárítóként használjuk. A fúvás teljesítménye mindkét esetben pótméter segítségével a kívánt erősségre állítható.A három különböző és könnyen cserélhető szűkítőknek köszönhetően ez a nagyteljesítményű szárítógép bármilyen szőrtípushoz használható, segítségével a legsűrűbb bunda is gyorsan és tökéletesen kiszárítható.A PEGASE UNIVERSAL MAESTRO nem igényel különösebb karbantartást, tisztítása egyszerű.

A gép hátsó részén könnyen hozzáférhető helyen található légszűrő filterek igény szerint moshatóak, cserélhetőek. A gép borítása kiváló minőségű műanyag.A külön rendelhető kerekes állvány lehetővé teszi a berendezés gyors helyváltoztatását. Az állványhoz tartozó fix szárítócsővel könnyedén és gyorsan állványos szárítógéppé alakítható, így lehetőséget nyújt a hosszúszőrű és a kisebb termetű fajták ellátásához is.

Kis alapterületű kozmetikákban ahol gondot okozhat a berendezések megfelelő elhelyezése nagy segítség a külön rendelhető fali tartókonzol, mely lehetővé teszi, hogy stabilan és biztonságosan a falra szerelhessék.

A PEGASE UNIVERSAL MAESTRO nagymértékben lerövidíti és megkönnyíti a szárítást, pontos és precíz munkát garantál, ezért tökéletes választás nagytestű és óriás kutyafajták tenyésztőinek és kiállítóinak, valamint az ezekkel a fajtákkal is dolgozó kutyakozmetikusoknak egyaránt.


A készülékekre 1 év garanciát, a garancia idő lejárta után szerviz- és alkatrész ellátást biztosítunk!

 

Jellemzői:
- teljesítmény: 3000 W

- szabályozható teljesítmény
- légfúvás erőssége 150 liter / másodperc

- az alaphőmérsékleten túl max.52°C-ig állítható hőmérséklet

- zajszínt maximális teljesítmény mellett 85dB

- 3 cserélhető szűkítő
- 89 cm – 2,2 méteres flexibilis cső

- kerekes állvány és fix szárítócső segítségével állványos szárítóvá alakítható

- tartókonzol segítségével falra szerelhető

 


Kiszerelés: 1 db