Társaságunk, a Zanni Bt. korábbi tapasztalatokat felhasználva 2002-ben alakult, kutya-, macskakozmetikumok és egyéb termékek kereskedelmével foglalkozik.

Célunk a kiállítói-, tenyésztői-, az igényes társállattartói réteg, valamint a kozmetikusok maximális kiszolgálása. Termékskálánkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy partnereink mindig megtalálják a számukra nélkülözhetetlen termékeket, felszereléseket. Próbálunk megoldásokat találni a kiállítási felkészülésre, illetve a kiállításközi ápolásra is.

Több tengerentúli és nyugat-európai kozmetikai és egyéb felszereléseket forgalmazó társaság magyarországi partnere illetve képviselője vagyunk. Kínálatunk folyamatosan bővül, szem előtt tartva vásárlóink igényeit és az európai trendeket.

Büszkék vagyunk vásárlóink sikereire, megtiszteltetés számunkra, hogy segíthetünk!
Reméljük, oldalunk böngészése közben, üzletünkben illetve a kiállítási standunkon megtalálod a kedvenced számára megfelelő termékeket.

Ha bármilyen észrevételed, tanácsod van számunkra, segítségre van szükséged, esetleg szeretnél rendelni tőlünk, az elérhetőségek bármelyikén állunk rendelkezésedre.


Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk Neked!


Az www.zanni.hu honlapon közzétett saját készítésű termék-fényképek nyilvános felhasználása a Zanni Bt.  írásbeli engedélye nélkül tilos. Ezen fényképek kizárólagos felhasználási joga a Zanni Bt.  tulajdonában van, bármilyen módosításuk, vagy újraközlésük szigorúan tilos.
A honlapunkon  közzétett szöveges tartalom a Zanni Bt. szellemi tulajdona.
A szöveg egészének vagy részleteinek írásbeli engedély nélküli nyilvános felhasználása tilos. A gyártói leírásokhoz a Zanni Bt.  saját információi és tudástára alapján hozzáadott szöveges és képi információkkal járul hozzá, ezek a Zanni Bt. kizárólagos  szellemi tulajdonát képezik. Felhasználásuk engedély nélkül tilos !