:: SZÁRÍTÓK, BLASTEREK ( CSAPATÓK)
 
PHOENIX UNIVERSAL MISTRAL WM

 Leírás

A PHOENIX UNIVERSAL MISTRAL WM kifejezetten professzionális használatra szánt szárítógép, mely egyszerre nyújtja az ionizációs technológia és az erős – 78 liter/sec. - légfúvás előnyeit.
A falikar nyújtotta lehetőség elérhetővé teszi, hogy a dizájnt és kihasználhatóságot egyaránt kedvelő, de kis alapterülettel rendelkező kutyakozmetikai szalonokban is használhassák ezt az elegáns megjelenésű, nagy teljesítményű és csendes működésű berendezést.


A légfúvás erőssége több fokozatban is állítható, maximális erőssége 78 liter/másodperc.
A kifújt levegő hőmérséklete 25°C – 75°C között szintén több fokozatban állítható, működésük a kontrollámpák segítségével ellenőrizhető.
Az ionizáló technológiának köszönhetően a szárító olyan negatív ionfelhőt bocsát ki, amely segít kiküszöbölni a szőr túlmelegedését és drasztikusan csökkenti az elektrosztatikus töltöttségét. A szőrszálak felületén lévő vízcseppeket kisebb méretűvé alakítja, melyek gyorsabban párolognak el, valamint nagyobb részük tud beépülni a szőr szerkezetébe.
Lesimítja a szőrszálak felszínét, csökkenti a töredezését, védi a szőr szerkezetét, megőrzi annak rugalmasságát, és minimálisra csökkenti a sérülés lehetőségeit. A bunda könnyebben kezelhető, fésülhető lesz, ezért tökéletes megoldás a hosszú szőrű fajták szőrápolásához is.

A falikar teljes hossza 155 cm (faltól könyökig 80 cm, könyöktől a gépig 75 cm), mellyel a berendezés helyzete könnyen, szinte egy mozdulattal a kívánt pozícióba állítható.
A 360 fokban elforgatható csővég segítségével a levegő iránya tetszés szerint a levegő iránya tetszés szerint beállítható, így a kozmetikus mindkét keze felszabadul.
Nagyon csendes működésű - zajszint 70,9 db - ezért kistestű kutyák, macskák és kölykök szárításához is ideális.
A MISTRAL gépek különleges karbantartást nem igénylő, szénkefe nélküli motorral rendelkeznek. A levegőbemenetnél található szűrőbetét könnyen elérhető, tisztítása egyszerű.
A PHOENIX UNIVERSAL MISTRAL gépek teljesítménye és megbízhatósága lehetővé teszi nagy létszámú és változatos fajtájú vendégkör igényes ellátását. Tökéletes választás kozmetikákban dolgozó kollegáknak, valamint tenyésztőknek és kiállítóknak egyaránt.
Ez a berendezés állványos kivitelben is rendelhető!
Figyelem! A berendezés a súlya és a működés közbeni áramfelvétel miatt stabil rögzítést igényel, csak főfalra vagy téglafalra szerelhető! Ne szerelje gipszkarton vagy egyéb könnyű szerkezetű falra!

A készülékekre 1 év garanciát, a garancia idő lejárata után szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk!

Jellemzői:
-    teljesítmény 1800 W
-    légfúvás erőssége 78 liter/másodperc
-    ionos technológia
-    szénkefe nélküli, karbantartást nem igénylő motor
-    többfokozatos levegő-sebesség beállítási lehetőség
-    25 – 75°C közötti, több fokozatban állítható levegő hőmérséklet
-    csendes működés, zajszint 70,9 db
     -     fix fúvócső 360°-ban elfordítható véggel
-    több pozícióba állítható csuklós falikar
-    könnyen hozzáférhető, mosható szűrő filter
-    állványos típusban is rendelhető!
     

Rendelésre!  A rendelés és szállítás részleteiről érdeklődjék elérhetőségeinken!