:: SZÁRÍTÓK,
                         BLASTEREK ( CSAPATÓK)
 
PEGASE UNIVERSAL DIABLO
 
Leírás

A PEGASE UNIVERSAL DIABLO kifejezetten professzionális szakmai használatra szánt hordozható, egymotoros csapató és szárítógép.
Az egyik legnagyobb teljesítményű egymotoros gép, a légfúvás erőssége 117 liter/másodperc.

A szabályozható teljesítménynek és az alaphőmérsékleten túl max.56°C-ra állítható hőmérsékletnek köszönhetően nagyon gyors és tökéletes szárítást tesz lehetővé.
További előnye a kis mérete és a gép mindössze 5,2 kg súlya, ezért
ideális kiállítóknak, valamint azoknak a kutyatulajdonosoknak, akiknek gondot okoz kedvencük sűrű bundájának
ápolása, fürdetés utáni kiszárítása.
A 3 állású kapcsoló segítségével a gép bekapcsolásakor eldönthető, hogy csapatóként vagy meleg levegővel szárítóként használjuk. A fúvás teljesítménye mindkét esetben potméter segítségével a kívánt erősségre állítható.A három különböző és könnyen cserélhető szűkítőknek köszönhetően ez a nagyteljesítményű szárítógép bármilyen szőrtípushoz használható, segítségével a legsűrűbb bunda is gyorsan és tökéletesen kiszárítható.
A 89 cm-től 2,2 méteresig kinyúló flexibilis gégecső kényelmessé teszi a munkavégzést, a szűkítők előtti fogórészen található csúszásgátló és hőszigetelő borítás tovább növeli a komfortérzést.A PEGASE UNIVERSAL MAESTRO nem igényel különösebb karbantartást, tisztítása egyszerű.

A gép hátsó részén könnyen hozzáférhető helyen található légszűrő filter igény szerint mosható, cserélhető. A gép borítása kiváló minőségű műanyag.A külön rendelhető kerekes állvány lehetővé teszi a berendezés gyors helyváltoztatását. Az állványhoz tartozó fix szárítócsővel könnyedén és gyorsan állványos szárítógéppé alakítható, így lehetőséget nyújt a hosszúszőrű és a kisebb termetű fajták ellátásához is.Kis alapterületű kozmetikákban ahol gondot okozhat a berendezések megfelelő elhelyezése nagy segítség a külön rendelhető fali tartókonzol, mely lehetővé teszi, hogy stabilan és biztonságosan a falra szerelhessék.

A PEGASE UNIVERSAL DIABLO nagymértékben lerövidíti és megkönnyíti a szárítást, pontos és precíz munkát garantál, ezért tökéletes választás nagytestű és óriás kutyafajták tenyésztőinek és kiállítóinak, az ezekkel a fajtákkal is dolgozó kutyakozmetikusoknak valamint a nagyon sűrű bundával rendelkező kutyák tulajdonosainak egyaránt.


A készülékekre 1 év garanciát, a garancia idő lejárta után szerviz- és alkatrész ellátást biztosítunk!

 

Jellemzői:
- teljesítmény: 2800 W
- súly: 5,2 kg
- szabályozható teljesítmény
- légfúvás erőssége 117 liter / másodperc
- az alaphőmérsékleten túl max.56°C-ig állítható hőmérséklet
- zajszínt maximális teljesítmény mellett 74dB
- 3 cserélhető szűkítő
- 89 cm – 2,2 méteres flexibilis cső
- kerekes állvány és fix szárítócső segítségével állványos szárítóvá alakítható
- tartókonzol segítségével falra szerelhető

 


Kiszerelés: 1 db