SHIMIZU GOLD Egyoldalas ritkító olló " 7,5" Chunker

Leírás

Letisztult külsejű és elegáns, ergonomikus kialakítású egyoldalas ritkító-texturizáló olló professzionális használatra. Hosszának és széles fogazásának köszönhetően nagyobb felületek nyírásához, felületek nyírásának korrigálására is alkalmas. Kifejezetten ajánlott hullámos és dupla szőrű fajták nyírásához, amikor a természetes hatás a prioritás, vagy ha a hagyományos nyíráshoz nem megfelelő a szőr textúrája.

Fogak száma: 22 Vágási teljesítmény kb. 70%.

A japán kardok ihlette SHIMIZU ollók magas krómtartalmú 440C keménységű rozsdamentes acélból készülnek. Egyedi kézműves technológiával gyártott és kézzel csiszolt, exkluzív minőségű ritkító olló.

Borotvaéles penge, kivételes pontosság és vágási teljesítmény jellemzi.

A precíziós állító csavar segítségével a pengék egymáshoz illeszkedése rendkívül finoman állítható.

A gondosan tervezett és kidolgozott részletek, mint az ívelt ujjtartó, a legömbölyített újgyűrűk, az offset szárak tökéletesen illeszkednek a kéz ergonómiájához, fokozzák az ollók érzékenységét, vágási pontosságát és rendkívül kényelmes használatot biztosítanak.

Csökkentik a kéz terhelését, elfáradását és az esetleges ínhüvelygyulladás kialakulásának kockázatát. 


Az ollóhoz tartozó fából készült tároló doboz a sérülésmentes tárolást és szállítást teszi lehetővé. 

Kiegészítő tartozék továbbá 1 pár szűkítő gyűrű és tisztító bőrkendő.Tipp: Használat előtt és azt követően tisztítsa meg az ollót, különösen a pengéket a bőrkendő segítségével. Használaton kívül vagy szállításkor tartsa a dobozában, így hosszú távon megőrizheti az élességét, megóvhatja az esetleges sérülésektől!


Kiszerelés:
1 db