:: KIÁLLÍTÁSI KIEGÉSZÍTŐK ::
 

Phoenix® PANTHERA Egyoldalas ritkító olló Chunker 

Phoenix® PANTHERA Chunker „7”

Méret: 7 inch
Hossz: 17,5 cm
Fogak száma: 20
Vágási teljesítmény kb. 70%.
Súly: 76 g

A Phoenix® PANTHERA chunker ollók exkluzív minőségű, professzionális használatra szánt egyoldalas ritkító-texturizáló ollók.
Kiváló 9Cr18 minőségű 57-58 HRC keménységű edzett acélból készülnek, ennek köszönhetően a pengék erősebbek és az élek élettartama hosszabb.Phoenix® PANTHERA Chunker „7,5”

Méret: 7,5 inch
Hossz: 19 cm
Fogak száma: 23
Vágási teljesítmény kb. 70%.
Súly: 86 g

Hosszának és széles fogazásának köszönhetően nagyobb felületek nyírásához, felületek nyírásának korrigálására is alkalmas. Kifejezetten ajánlott hullámos és dupla szőrű fajták nyírásához, amikor a természetes hatás a prioritás, vagy ha a hagyományos nyíráshoz nem megfelelő a szőr textúrája. Borotvaéles penge, kivételes pontosság és vágási teljesítmény jellemzi.
A kitűnő súlyelosztás, a kisméretű ujjgyűrűk, az offset szárkialakítás valamint az ujjtámasz tovább növelik a komfortérzést és csökkentik a kéz terhelését a munka során.
A csavaros rendszernek köszönhetően a pengék egymáshoz illeszkedése rendkívül finoman állítható.

Az ollóhoz tartozó tárolódoboz a sérülésmentes tárolást és szállítást teszi lehetővé. Kiegészítő tartozékok a tisztító bőrkendő, további 1-1 pár szűkítőgyűrű és az állító csavart díszítő kő rózsaszín és áttetsző színekben. így ezek bármikor igény szerint cserélhetőek.

Tipp: Használat előtt és azt követően tisztítsa meg az ollót, különösen a pengéket a bőrkendő segítségével. Használaton kívül vagy szállításkor tartsa a dobozában, így hosszú távon megőrizheti az élességét, megóvhatja az esetleges sérülésektől!