SHIMIZU GOLD Egyoldalas ritkító olló " 7,25"

Leírás

Letisztult külsejű és elegáns, ergonomikus kialakítású egyoldalas ritkító olló professzionális használatra.  Hosszának és fogazásának köszönhetően nagyobb felületek nyírásához, felületek nyírásának korrigálására vagy átmenetek kialakítására is alkalmas.

A japán kardok ihlette SHIMIZU ollók magas krómtartalmú 440C keménységű rozsdamentes acélból készülnek. Egyedi kézműves technológiával gyártott és kézzel csiszolt, exkluzív minőségű ritkító olló.

Borotvaéles penge, kivételes pontosság és vágási teljesítmény jellemzi.

A precíziós állító csavar segítségével a pengék egymáshoz illeszkedése rendkívül finoman állítható.

A gondosan tervezett és kidolgozott részletek, mint az ívelt ujjtartó, a legömbölyített újgyűrűk, az offset szárak tökéletesen illeszkednek a kéz ergonómiájához, fokozzák az ollók érzékenységét, vágási pontosságát és rendkívül kényelmes használatot biztosítanak.

Csökkentik a kéz terhelését, elfáradását és az esetleges ínhüvelygyulladás kialakulásának kockázatát. 


Az ollóhoz tartozó fából készült tároló doboz a sérülésmentes tárolást és szállítást teszi lehetővé. 

Kiegészítő tartozék továbbá 1 pár szűkítő gyűrű és tisztító bőrkendő.Tipp: Használat előtt és azt követően tisztítsa meg az ollót, különösen a pengéket a bőrkendő segítségével. Használaton kívül vagy szállításkor tartsa a dobozában, így hosszú távon megőrizheti az élességét, megóvhatja az esetleges sérülésektől!


Kiszerelés:
1 db