:: KIÁLLÍTÁSI KIEGÉSZÍTŐK ::
 

Phoenix® GRAND BLEU Egyoldalas ritkító olló “6,5” 
Phoenix® GRAND BLEU Egyoldalas ritkító olló “6,5”
Méret: 6,5 inch
Hossz: 16,5 cm
Vágó él hossz: 8,3 cm
Fogak száma: 46 Vágási teljesítmény kb. 30%.
Súly: 74 g

A Phoenix® GRAND BLEU kollekció exkluzív minőségű, professzionális használatra szánt egyoldalas ritkító-texturizáló ollója, mely rendkívül kényelmes munkavégzést és tökéletes végeredményt nyújt elérhető áron.

Kiváló 440C minőségű 59-60 HRC keménységű edzett acélból készült, ennek köszönhetően a pengék erősebbek és az élek élettartama hosszabb.

Sűrű és mély fogazásának köszönhetően formázásra, texturizálásra, kontúr nyírásához és felületek korrigálására is alkalmas vágási nyomok nélkül.

Tökéletes választás, ha a természetes hatás a prioritás.

Borotvaéles penge, kivételes pontosság és vágási teljesítmény jellemzi.

A kitűnő súlyelosztás, a kisméretű ujjgyűrűk, az offset szárkialakítás valamint az ujjtámasz tovább növelik a komfortérzést és csökkentik a kéz terhelését a munka során.

A csavaros rendszernek köszönhetően a pengék egymáshoz illeszkedése rendkívül
finoman állítható.Az ollóhoz tartozó tárolódoboz a sérülésmentes tárolást és szállítást teszi lehetővé.

Kiegészítő tartozékok a tisztító bőrkendő, további 1-1 pár szűkítőgyűrű és az állító csavart díszítő kő rózsaszín és áttetsző színekben. így ezek bármikor igény szerint cserélhetőek.

Tipp: Használat előtt és azt követően tisztítsa meg az ollót, különösen a pengéket a bőrkendő segítségével. Használaton kívül vagy szállításkor tartsa a dobozában, így hosszú távon megőrizheti az élességét, megóvhatja az esetleges sérülésektől!Kiszerelés
 1 db