:: KIÁLLÍTÁSI KIEGÉSZÍTŐK ::
 

Phoenix® GRAND BLEU Egyoldalas ritkító olló Chunker “7”



 
Phoenix® GRAND BLEU Egyoldalas ritkító olló Chunker „7”
Méret: 7 inch
Hossz: 17,5 cm
Vágó él hossz: 9,5 cm
Fogak száma: 20 Vágási teljesítmény kb. 80%.
Súly: 75 g

A Phoenix® GRAND BLEU kollekció exkluzív minőségű, professzionális használatra szánt mély, széles fogazású offset chunker ollója, melyek rendkívül kényelmes munkavégzést és tökéletes végeredményt nyújt elérhető áron.

Kiváló 440C minőségű 59-60 HRC keménységű edzett acélból készült, ennek köszönhetően a pengék erősebbek és az élek élettartama hosszabb.

Hosszának és széles fogazásának köszönhetően nagyobb felületek nyírásához, felületek nyírásának korrigálására is alkalmas. Kifejezetten ajánlott hullámos, dupla szőrű, illetve a sűrű és tömött bundájú fajták nyírásához, amikor a természetes hatás a prioritás, vagy ha a hagyományos nyíráshoz nem megfelelő a szőr textúrája.

Borotvaéles penge, kivételes pontosság és vágási teljesítmény jellemzi.

A kitűnő súlyelosztás, a kisméretű ujjgyűrűk, az offset szárkialakítás valamint az ujjtámasz tovább növelik a komfortérzést és csökkentik a kéz terhelését a munka során.

A csavaros rendszernek köszönhetően a pengék egymáshoz illeszkedése rendkívül
finoman állítható.








Az ollóhoz tartozó tárolódoboz a sérülésmentes tárolást és szállítást teszi lehetővé.

Kiegészítő tartozékok a tisztító bőrkendő, további 1-1 pár szűkítőgyűrű és az állító csavart díszítő kő rózsaszín és áttetsző színekben. így ezek bármikor igény szerint cserélhetőek.

Tipp: Használat előtt és azt követően tisztítsa meg az ollót, különösen a pengéket a bőrkendő segítségével. Használaton kívül vagy szállításkor tartsa a dobozában, így hosszú távon megőrizheti az élességét, megóvhatja az esetleges sérülésektől!



Kiszerelés
 1 db