:: KIÁLLÍTÁSI KIEGÉSZÍTŐK ::
 
PHOENIX UNIVERSAL FIX MAGASSÁGÚ FÜRDETŐKÁD „PURPLE”

 


 
Leírás

A fürdető kád anyaga nagyon ellenálló polietilén, így a felületén elkerülhetőek a különböző sérülések, karcolások. Könnyen tisztítható. 
Az elegáns megjelenésének és stabilitásának köszönhetően ha a lehetőségek adottak akár térbe is állítható. Íves, finoman kerekített formája nagyon kényelmes és biztonságos munkavégzést nyújt. Bármilyen fajtájú kutyához ajánljuk, terhelhetősége 100 kg.


A tökéletes stabilitást a három kar pozíciója és az erős lábazat adja. 
A négy láb magassága állítható, melynek segítségével korrigálható az aljzat egyenletlensége.A nagytestű kutyák beszállását megkönnyíti a kád oldalán található kiemelhető ajtó és az opcionálisan külön rendelhető, az ajtóval megegyező szélességű fellépő rámpa.Macskák és kisebb testű kutyák fürdetésekor használhatjuk a kádba helyezhető álpadozatot. Ezzel a praktikus megoldással kényelmesebbé tehetjük a fürdetést, elkerülhetjük a felesleges és fárasztó hajlongást. A kád finoman ívelt formája könnyebb hozzáférést biztosít az állathoz, ezzel tovább növeli a komfortérzést munkavégzés közben.
A kád oldalában található samponos flakonok részére kialakított tárolóban egy karnyújtásnyira tarthatjuk a fürdetéshez szükséges kozmetikumokat, elkerülve azok eldőlését, kifolyását.
A kád alján található dombornyomás megakadályozza az állat megcsúszását.A három lábú rozsdamentes acél kikötőkar segítségével a nagytestű állatok is tökéletesen rögzíthetők a fürdetés közben. Segítségével megakadályozhatjuk az állat forgolódását, lefekvését vagy esetleges kiugrását. Ezzel mind a kozmetikus, mind az állat szempontjából biztonságosabbá tehetjük a fürdetést.A lefolyóban található rozsdamentes szűrőbetét megakadályozza a dugulást. A benne található szűrőkosár kiemelhető, így szinte egy mozdulattal eltávolítható belőle a felgyülemlett szőr.

Hosszúság: 148 cm, szélesség: 80 cm, mélység:50 cm
Magasság variációs lehetősége: 6 cm
Kivehető ajtó szélessége: 45 cm
Súly: 60 kg
Rendelhető szín: kék, szürke, lila
 
A kád bekötését szakemberrel végeztessük!


Rendelésre: A rendelés és szállítás részleteiről érdeklődjék elérhetőségeinken!


Kiszerelés:
1 db