:: KIÁLLÍTÁSI KIEGÉSZÍTŐK ::
 
PHOENIX UNIVERSAL ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ FÜRDETŐKÁD „GREY”

 


 
Leírás

A fürdető kád anyaga nagyon ellenálló polietilén, így a felületén elkerülhetőek a különböző sérülések, karcolások. Könnyen tisztítható. A tökéletes stabilitást a három kar pozíciója, valamint a talpazaton található négy láb adja. Az elegáns megjelenésének és stabilitásának köszönhetően ha a lehetőségek adottak akár térbe is állítható. Íves, finoman kerekített formája és extra kihasználhatósága egyszerre nyújtja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. Bármilyen fajtájú kutyához ajánljuk, terhelhetősége 100 kg.


Az elektromos motorral ellátott X-alakú lábazat segítségével a kád felső peremének magassága 83 – 128 cm között fokozatmentesen állítható. Kezelése fürdetés közben is egyszerű:akár a kád oldalára rögzíthető kézi vezérlővel,vagy a lábazaton található pedálokkal a kád magasága könnyen a kívánt magasságra állítható.
A fürdetőrész  magassága 50 cm, mely tökéletes a nagyobb testű kutyák fürdetéséhez is.A nagytestű kutyák beszállását megkönnyíti a kád oldalán található kiemelhető ajtó és az opcionálisan külön rendelhető, az ajtóval megegyező szélességű fellépő rámpa.Macskák és kisebb testű kutyák fürdetésekor használhatjuk a kádba helyezhető álpadozatot. Ezzel a praktikus megoldással kényelmesebbé tehetjük a fürdetést, elkerülhetjük a felesleges és fárasztó hajlongást. A kád finoman ívelt formája könnyebb hozzáférést biztosít az állathoz, ezzel tovább növeli a komfortérzést munkavégzés közben.
A kád oldalában található samponos flakonok részére kialakított tárolóban egy karnyújtásnyira tarthatjuk a fürdetéshez szükséges kozmetikumokat, elkerülve azok eldőlését, kifolyását.
A kád alján található dombornyomás megakadályozza az állat megcsúszását.A három lábú rozsdamentes acél kikötőkar segítségével a nagytestű állatok is tökéletesen rögzíthetők a fürdetés közben. Segítségével megakadályozhatjuk az állat forgolódását, lefekvését vagy esetleges kiugrását. Ezzel mind a kozmetikus, mind az állat szempontjából biztonságosabbá tehetjük a fürdetést.A lefolyóban található rozsdamentes szűrőbetét megakadályozza a dugulást. A benne található szűrőkosár kiemelhető, így szinte egy mozdulattal eltávolítható belőle a felgyülemlett szőr.

Hosszúság: 148 cm, szélesség: 80 cm, mélység:50 cm
Magasság variációs lehetősége: 45 cm
Legalacsonyabb pozíció: 83 cm (kád pereme)
Legmagasabb pozíció: 128 cm  (kád pereme)
Kivehető ajtó szélessége: 45 cm
Súly: 60 kg
Rendelhető szín: kék, szürke, lila
 
A termékre 1 év garanciát, a garancia idő lejárata után szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk!

A kád bekötését szakemberrel végeztessük!


Rendelésre: A rendelés és szállítás részleteiről érdeklődjék elérhetőségeinken!

Kiszerelés:
1 db