:: KIÁLLÍTÁSI KIEGÉSZÍTŐK ::
 
PHOENIX UNIVERSAL FÜRDETŐKÁD „GREEN”

 


 
Leírás

Állványos fürdetőkád kis, közepes és nagy testű  kutyák ápolásához.
Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.
A masszív cső tartóváz nagyon stabil és könnyen összeszerelhető.A kivehető ajtó és a külön rendelhető rámpa megkönnyíti a nagyobb testű fajták beszállását.A nagyobb testű kutyák beszállását segítő rámpa az ajtónyíláshoz illeszthető, recés felülete csökkenti a megcsúszás lehetőségét. A rámpa nem tartozéka a fürdető kádnak, külön rendelhető.A kádba helyezhető 50x60 cm-es álpadozat segítségével csökkenthetjük annak belső magasságát, így a kisebb termetű fajtáknál is kényelmesen használhatjuk.
A kád csúszásmentes felületű. A belső oldalán található három rozsdamentes acélgyűrű segítségével az állat biztonságosan rögzíthető.
A kád tartozéka a víz elvezetését biztosító rugalmas lefolyócső. 
A vízellátást egy a csaptelephez csatlakoztatott rugalmas cső segítségével kell biztosítani, mely nem tartozéka a kádnak!Hosszúság: 124 cm, szélesség: 60 cm
Magassága a lábazattal együtt: 90 cm

Ideális magasságának köszönhetően kényelmesen állva fürdetheti kedvencét, mivel nem kell a kád mellett térdelni vagy mélyre hajolni, hogy elérje őt.

A PHOENIX UNIVERSAL FÜRDETŐKÁD „GREEN” ideális választás tenyésztőknek, kiállítóknak valamint olyan nagytestű kutya tulajdonosoknak, akik otthonukban rendszeresen fürdetik kedvenceiket. De tökéletes megoldás kozmetikákba is, ahol fontos szempont a berendezés mobilitása vagy többen dolgoznak és így akár egy időben tudnak több vendéget ellátni.

Jellemzői:
·         Alkalmi vagy fél- professzionális használatra
·         Ideális kis, közepes és nagytestű kutyák ápolásához
-         Terhelhetőség: max. 50 kg.
·         Kül- és beltéren egyaránt használható
·         Masszív cső lábazat
·         Egyszerűen összeszerelhető a mellékelt szerszámokkal
·         3 rozsdamentes acél gyűrű az állat rögzítésére
·         Kivehető ajtó
·         50x60 cm-es álpadozat
·         Tároló a samponos flakon részére
·         Csúszásmentes felület
·         Rugalmas lefolyócső (tartozék)
·         A vízellátást egy a csaptelephez csatlakoztatott rugalmas cső segítségével kell biztosítani (nem tartozéka a kádnak!)
·         Beszállást segítő rámpa külön rendelhető

Kiszerelés:
1 db