HENNE KRONCH LAZACOLAJ

  

A HENNE Kronch Lazacolaj egy ízletes és 100%-ban természetes táplálék-kiegészítő, mely gazdagon tartalmaz esszenciális zsírsavakat, ezért ideális kutyák és macskák Omega 3 és Omega 6 zsírsavszükségleteinek kielégítésére.

TÜNETEK, melyek a szükséges zsírsavak hiányára utalnak:
- gyenge immunrendszer
- anyagcsere zavarok
- allergiás betegségek
- száraz bőr, viszketés, korpásodás, kiütések
- töredezett, fénytelen szőrzet
- szőrhullás
- csökkent veseműködés, májbetegségek
- elégtelen növekedés

A Kronch Lazacolaj csökkenti és segít megelőzni ezeket a problémákat. Erősíti az immunrendszert, csökkenti a szívbetegség kockázatát, növeli a termékenységet. Pozitív hatással van különböző allergiás betegségeknél, különösen a bolha ekcémás esetekben.
Az eszenciális zsírsavak létfontosságú tápanyagok minden szervezet számára, csak úgy, mint a fehérje, a szénhidrát és a cukor. Szükségesek az immunrendszer megfelelő működéséhez, a sejtek rugalmasságának megőrzéséhez. A Kronch lazacolajat hidegen préseljük friss lazacból. A hidegpréselés a lazacolaj kinyerésének egy kifinomult módja, mellyel elkerülhető a zsírsavak károsodása. A végeredmény egy igen koncentrált termék, amely nagyon gazdaságos. Legtöbbször a halolajakat úgy készítik, hogy különböző halakat főznek és így nyerik ki az olajat belőlük. Bár ez egy olcsóbb eljárás, ezek a halolajak olyan zsírsavakat tartalmaznak, amelyek sokkal telítettebbek és emiatt nem rendelkeznek ugyanazzal az élettani hatással, mint a hidegen préselt halolajak.
Az adagolópumpa segítségével a termék könnyen és higiénikusan adagolható, használatával minimalizálható a levegő és egyéb szennyeződések palackba jutása.

A HENNE KRONCH LAZACOLAJ nem tartalmaz tartósítószereket és mesterséges színezékeket.

Kiszerelés - Ár
250 ml
500 ml
1000 ml