:: SZÁRÍTÓK,
                         BLASTEREK ( CSAPATÓK)
 
PHOENIX UNIVERSAL HURRICANE
 
Leírás

Az új generációs csapatók között is újdonságnak számító PHOENIX UNIVERSAL HURRICANE nagyobb teljesítményű, könnyebb és halkabb, mint a szintén az ebbe a kategóriába tartozó társai. Tervezésekor a nagy teljesítményre és a praktikumra törekedtek, hogy ennek az innovatív berendezésnek a segítségével áthidalható legyen az egy- és kétmotoros berendezések közötti szakadék.

Egyedülállóan erős motorral szerelték fel, melynek maximális teljesítménye 2800W.
A légfúvás erőssége a gép elején található forgó potméter segítségével több fokozatra - szinte végtelen variációs lehetőségre - állítható be az éppen végzendő munka függvényében.
E tulajdonságának köszönhetően használható macskák, kistestű kutyák vagy kölykök szárításához is.
A csapatóként használt alap hőmérsékleten túl meleg levegő fokozatra is állítható, mely garantálja a gép sokoldalú használhatóságát.

A két különböző, speciális kialakítású szűkítő segítségével a különböző szőrtípusok könnyen és precízen kiszáríthatóak, formázhatóak. A flexibilis 0,8 – 2,3 méteres, hajlékony gégecső megkönnyíti és kényelmessé teszi a munkavégzést.
 
:A gép hátsó részén is található lábaknak köszönhetően a gép vízszintes és függőleges pozícióban is használható.
A PHOENIX UNIVERSAL HURRICANE nem igényel különleges karbantartást, tisztítása egyszerű. A levegőbemenetnél található nagyméretű szűrőbetét könnyen cserélhető és mosható.
A külön rendelhető extra kiegészítők növelik a berendezés tökéletes kihasználhatóságát:
FALI KONZOL

 Lehetővé teszi a gép falon történő elhelyezését, ez különösen ideálissá teszi a kis alapterülettel rendelkező kozmetikákban is.KEREKES ÁLLVÁNY

A külön rendelhető, állítható magasságú kerekes állvány segítségével a berendezés a helyzete könnyen és gyorsan változtatható, illetve a kívánt magasságra állítható.
A PHOENIX UNIVERSAL HURRICANE professzionális használatra szánt eszköz, mely egyszerre nyújtja a csapatók nagy teljesítményét és a szárítógépek kényelmét. E tulajdonságainak köszönhetően tökéletes választás tenyésztőknek, kiállítóknak és kozmetikusoknak egyaránt.

A készülékekre 1 év garanciát, a garancia idő lejárata után szerviz- és alkatrészellátást biztosítunk!

Jellemzői:
-  teljesítmény: 2400-2800 W
- súly : 4,75 kg
-  zajszint: 79 db
-   extra erős légfúvás  
-   többfokozatos levegő-sebesség beállítási lehetőség
-   meleg levegő fokozat
-    2 különböző és cserélhető szűkítő
-     0,8 – 2,3 méteres flexibilis cső
-     cserélhető filter
-    kerekes  állványra szerelhető
-    falra szerelhető      
 
 

Kiszerelés:
1 db