:: KIÁLLÍTÁSI KIEGÉSZÍTŐK ::
 

Phoenix® PANTHERA egyenes pengéjű olló 

Phoenix® PANTHERA egyenes pengéjű olló „7”

Méret: 7 inch
Hossz: 17,5 cm
Súly: 76 g

A Phoenix® PANTHERA egyenes pengéjű olló exkluzív minőségű, professzionális használatra szánt finish olló.
Kiváló 9Cr18 minőségű 57-58 HRC keménységű edzett acélból készül, ennek köszönhetően a pengék erősebbek és az élek élettartama hosszabb.
Sima vágóélű, a csavaros rendszernek köszönhetően a pengék egymáshoz illeszkedése rendkívül finoman állítható.
A kitűnő súlyelosztás, a könnyű súly és a pengék sima futása együttesen tökéletes komfortérzést biztosítanak a használat során.
Az enyhén offset szárkialakítás, a kisméretű és szűkítő gumigyűrűvel bélelt ujjgyűrűk valamint az ujjtámasz segítik az olló stabil és kényelmes tartását, ezzel tovább növelve a komfortérzést. Kifejezetten finish olló, nagyon precíz és pontos nyírást tesz lehetővé.

Az ollóhoz tartozó tárolódoboz a sérülésmentes tárolást és szállítást teszi lehetővé. Kiegészítő tartozékok a tisztító bőrkendő, további 1-1 pár szűkítőgyűrű és az állító csavart díszítő kő rózsaszín és áttetsző színekben. így ezek bármikor igény szerint cserélhetőek.

Tipp: Használat előtt és azt követően tisztítsa meg az ollót, különösen a pengéket a bőrkendő segítségével. Használaton kívül vagy szállításkor tartsa a dobozában, így hosszú távon megőrizheti az élességét, megóvhatja az esetleges sérülésektől!