Dentizahn Rágócsík

 


Összetétel:
aprított marhahúscsíkok, maltodextrin-dextróz, marha- és baromfiaroma, hidrolizált zöldségfehérje, élesztő, tejfehérje koncentrátum (a laktoperoxidáz enzim forrása)

 A laktoperoxidáz tartalmú Dentizahn Rágócsík nagyságát, formáját és szerkezetét a kistestű és érzékeny foghússal rendelkező kutyák részére fejlesztették ki.

Az étvágygerjesztő rágószalag minden kutyának különleges rágási élvezetet nyújt és hatékonyan gátolja a fogkő képződését.

Egyes kutyák azonban nagyobb tárgyakat is egyből lenyelnek, ezért az első alkalmazásnál figyelje meg a kutya viselkedését.

Amennyiben kutyájának nehézsége van a rágással vagy nem szeret rágni, úgy ne adja neki a Dentizahn Rágócsíkot és keresse fel az állatorvosát.

 Fogápolás örömmel
A kutyáknál is fontos a rendszeres fogápolás. A fogkőképződés hatékony megakadályozását a lehető legkorábban meg kell kezdeni.

A Dentizahn Rágócsík segít a fogkő kialakulásának megelőzésében, de egyúttal jutalomfalat is, aminek a kutya nagyon örül.

 Természetes út a tiszta fogakért
A fogak rendellenes állása hátráltathatja azok természetes tisztulását. A fogak betegségei miatt gyakran kell felkeresni az állatorvost. Ezért volt szükség olyan termék kifejlesztésére, amely a kutyákat rágásra ösztönzi.

Ez a cél a Dentizahn Rágócsíkkal kitűnően megvalósult. A kutyák szívesen rágják sokszor percekig a Dentizahn Rágócsíkot, mely a nyálmirigyeket nyál termelésére serkenti, ami eltávolítja a lepedéket és az ételmaradékot.

A Dentizahn Rágócsík egyszerűen alkalmazható az etetés során, és így könnyedén kifejti fogtisztító hatását. A fogak tiszták lesznek, a fogíny edződik, a kutyának friss lesz a lehelete.

Használati útmutató:
A kutyának az etetések között egy rágócsíkot kell adni, lehetőleg közvetlenül az etetés után.

 Tárolás: Száraz, hűvös helyen 20°C alatt. Gyermekektől gondosan elzárva tartandó!

 Kiszerelés:
173 g