Dentizahn Rágószalag 1.

 


Összetétel:
aprított marhahúscsíkok, maltodextrin-dextróz, marha- és baromfiaroma, hidrolizált zöldségfehérje, élesztő, tejfehérje koncentrátum (a laktoperoxidáz enzim forrása)

 A laktoperoxidáz tartalmú Dentizahn Rágószalag nagyságát, formáját és szerkezetét a nagytestű kutyák részére fejlesztették ki.

Az étvágygerjesztő rágószalag minden kutyának különleges rágási élvezetet nyújt és hatékonyan csökkenti a fogkőképződés esélyét.

Egyes kutyák azonban nagyobb tárgyakat is egyből lenyelnek, ezért az első alkalmazásnál figyelje meg a kutya viselkedését.

Amennyiben kutyájának nehézsége van a rágással vagy nem szeret rágni, úgy ne adja neki a Dentizahn Rágószalagot és keresse fel az állatorvosát.

 Fogápolás örömmel
A kutyáknál is fontos a rendszeres fogápolás. A fogkőképződés hatékony megakadályozását a lehető legkorábban meg kell kezdeni.

A Dentizahn Rágószalag kiváló fogápolószer, de egyúttal jutalomfalat is, aminek a kutya nagyon örül.

 Természetes út a tiszta fogakért
A fogak rendellenes állása hátráltathatja azok természetes tisztulását. A fogak betegségei miatt gyakran kell felkeresni az állatorvost. Ezért volt szükség olyan termék kifejlesztésére, amely a kutyákat rágásra ösztönzi.

Ez a cél a Dentizahn Rágószalaggal kitűnően megvalósult.

A kutyák szívesen rágják sokszor percekig a Dentizahn Rágószalagot, mely a nyálmirigyeket nyál termelésére serkenti, ami eltávolítja a lepedéket és az ételmaradékot.

A Dentizahn Rágószalag egyszerűen alkalmazható az etetés során, és így könnyedén kifejti fogtisztító hatását. A fogak tiszták lesznek, a fogíny edződik, a kutyának friss lesz a lehelete.

 Használati útmutató:
A kutyának az etetések között egy rágószalagot kell adni, lehetőleg közvetlenül az etetés után.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen 20°C alatt. Gyermekektől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés:
226 g