Idegesség és fóbiák

A szorongás, az idegesség és a különböző fóbiák megnehezíthetik mind a kedvencek mind a tulajdonosaik életét. Az egészséges idegrendszer képessé teszi az állatokat, hogy megbirkózzanak a számukra új vagy feszült helyzetekkel és kiegyensúlyozottan kezeljék a külvilág okozta eltérő élethelyzeteket. Különböző viselkedészavarok jelenthetnek problémát, mint pl.: a zajok okozta fóbiák, túlzott ingerlékenység, szeparációs szorongás,félénkség, szenilitás, illetve kiállításon vagy kiképzéskor előforduló túlzott nyugtalanság. Az alábbi egyedülállóan összeállított készítmények segíthetik kedvenceinket, hogy megbirkózzanak a fenti problémákkal, felesleges szedáció és azok mellékhatásai nélkül, valamint hogy együttműködőek legyenek a legkülönbözőbb helyzetekben és szituációkban.
 

DORWEST HERBS
VÍZMELLÉKI CSUKÓKA & VALERIANA TABLETTA

Gyógynövénytartalmú kiegészítő takarmány kutyák és macskák számára az idegesség, szorongás és hiperaktivitás tüneteinek csökkentésére

Kiszerelés: / Ár

100 db -    4. 750 Ft
200 db -    8. 250 Ft
500 db – 16. 750 Ft
bővebben >>>
   
DORWEST HERBS
 SZERVES VALERIANA KEVERÉK

Gyorsan ható, nyugtató hatású takarmány kiegészítő, mely csökkentheti kutyák és macskák stresszérzékenységét, szorongását vagy hiperaktivitását.

Kiszerelés: / Ár

  30 ml –   4. 750 Ft
100 ml – 10. 890 Ft
bővebben >>>